середу, 13 липня 2016 р.

Оn-line регіональна науково-практична конференція «Соціально-психологічний супровід життєдіяльності особистості в освітньому просторі»

Мета конференції – пошук ефективних шляхів створення системи якісного соціально-психологічного та педагогічного супроводу та підтримки життєдіяльності особистості в освітньому просторі, що забезпечує її здатність до адаптації, розвитку та самореалізації.

На конференції планується опрацювати наступні питання:
1. Науково-методичний та психологічний супровід особистісно-професійного зростання педагога як умова моделювання інноваційного простору ДНЗ.
2. Створення ефективної системи супроводу особистісного та професійного зростання вчителя початкових класів.
3. Здоров’язбережувальний освітній простір: досвід, інновації, творчість.
4. Виховання патріотичної свідомості та здоров’язбережувальної компетентності
особистості засобами предметів освітньої галузі «Здоров’я та фізична культура».
5. Моделювання ефективної системи соціально-психологічного супроводу розвитку особистості в навчально-виховному процесі.
6. Психолого-педагогічний супровід розвитку обдарованості.


Матеріали конференції будуть опубліковані на on-line платформі сайту  Донецького облІППО. Заявку на участь у конференції разом із текстом тез просимо надіслати до 20 червня 2016 року на електронну адресу e-mail: kdporo@ukr.net (кафедра дошкільної, початкової освіти та розвитку особистості Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти) з обов’язковою вказівкою теми конференції, напрямку роботи конференції та прізвища автора. Організаційний внесок (вартість друку статті/тез) – 25 грн. за 1 сторінку. Матеріали конференції будуть опубліковані у збірці «Соціально- психологічний супровід життєдіяльності особистості в освітньому просторі: матеріали Оn-line регіональна науково-практичної конференції в м. Слов’янську, 12 травня-20 червня 2016 року».

Немає коментарів:

Дописати коментар